Ліля Бойчук - Ми з року в рік збираємо валізу

Длительность: 5:12 Просмотров: 2 492 Добавлено: 4 года назад Пользователь:
Описание: Ми з року в рік збираємо валізу,. Що при народженні Господь порожню дав На щастя чи на жаль, вона є безрозмірна Вміщає все, що там кладе душа. З цією сумкою збираємось додому Життя- мандрівка, ми лише в гостях. Що на складаємо, те все візьмем з собою Від нас залежить що вмістити там. В дитинстві там за ледве дно закрите Бо там все просто! Навіть Сам Господь Давав вказівку всім нам бути дітьми А ми дорослими стаємо все одно. Наповнюючи день у день валізу Любов'ю, добротою, співчуттям, А там дивись,між ними раптом влізе Не прощення,чи заздрість, чи обман... Непрощення саме не йде до сумки Воно образу тисне поміж всіх, А далі ненависть в словах чи лиш на думці Лишає мало місця на спокІй. І ворожнечу в торбу добавляє Туди вже не вмістити співчуття А ненаситність милість притискає Валіза від жорстокості важка. З роками важко цей багаж тягнути Аж рани поробились на плечах... Ніхто не допоможе, бо по суті Господь усім своЮ валізу дав. Від тягара підкошуються ноги Все важче й важче до домівки йти Нерідко сльози... так бувають сльози Від втоми, від безвиході, від тьми. З такою торбою все важче на коліна Схилитись, щоб молитися в тиші.. А як же віра? Як же наша віра? Вона мертвіє без хороших діл... То якже донести нелегку ношу До вічності, де Бог чекає нас? Щоб зберегти у сумці лиш хороше Погане викидаючи назад... Господь нам дав можливість для контролю Щороку митницю з валізою пройти Проблема в тому, що самі з собою Ми маємо дивитися сумки... Тут на землі- ще ми є контролери І вправі перевірити багаж Щоб далі йти до вічності нам легше Щоб тягарі не заважали нам! Ми не своїми власними очима Проводимо рентген своїх речей У нас є Біблія - інструкція правдива Яка підкаже що у нас не те. Це Боже Слово дасть пряму вказівку Чого замало і чого нема Котре в нас зайве, часто рве валізу А щось ще треба помістити там. Як добре що в кінці старого року Ми можемо передивлятись вміст Бо прийде час - ми прийдемо додому І Бог про вихід нас оповістить. А на небесній митниці не нами Контроль валіз проводити прийдеться Там Сам Господь, подивиться уважно Від чого наша сумка майже рветься. Він зважить все, що ми впродовж мандрівки В свою валізу щільно накладали Що переважить? Що в нас буде більше? Куди нас там, наліво чи направо...??? Там не підкупимо Святого Контролера Не вимолимо і не випросимо шанс Зупинка перед вічністю- Кінцева Там вже запізно перевірити багаж... В цей вечір ми ще з вами на кордоні І митниця у кожного в руках Давайте ми подивимося кожен Чи все є там і на своїх місцях. Бо з нас ніхто незнає достеменно Чи на наступний встигнемо контроль ? А раптом завтра - в рупорі Кінцева! Ти вже дістався вічності, Виходь.
Категории: Разное